Algemeen | 21 juni 2020

Alternatief programma Hoogtij binnenkort beschikbaar

Alternatief programma Hoogtij binnenkort beschikbaar

Hoogtij, dat gepland stond op zondag 21 juni, wordt in een alternatief jasje gestoken. Zo kunnen we deze zomer toch op een veilige manier feest vieren en genieten van de schoonheid langs Schelde, Durme en Rupel.

Zondag 21 juni gingen we met z’n allen feest vieren tijdens Hoogtij: een dag vol beleving op en langs het water. Maar liefst zeventien gemeenten keken er opgetogen naar uit. Er zouden tal van activiteiten plaatsvinden om met het hele gezin te genieten van onze prachtige streek en haar unieke natuur, volop in ontwikkeling.

Corona strooit roet in het eten. Toch willen we onze prachtige Scheldevallei samen met jullie in de kijker zetten. We werken achter de schermen volop aan een alternatief, zodat je deze zomer kan genieten van Hoogtij, Feest in de Scheldevallei. Maar dan op een iets andere manier.

We houden je op de hoogte via www.hoogtijscheldevallei.be.

Dit feest in 17 gemeenten tegelijk is een gezamenlijke inspanning van Regionaal Landschap Schelde-Durme, Rivierpark Scheldevallei en tientallen gemeenten en verenigingen tussen Antwerpen en Gent en wordt mogelijk gemaakt dankzij de bijdrage van de Europese Unie in het kader van het project Life SPARC.

Gerelateerd