Algemeen | 2 mei 2023

Maak kans op duotickets voor STROOM!

Maak kans op duotickets voor STROOM!

Fan van jazz, Shakespeare, Vivaldi of Dirk De Wachter? Doe dan mee met onze wedstrijd en maak kans op tickets voor STROOM, het festival in de Scheldevallei!

Van 21 juni tot en met 14 juli strijkt STROOM neer in de Scheldevallei, tussen Antwerpen en Gent. Dan kan je op de mooiste plekjes langs de Schelde genieten van muziek en gesprekken over duurzaamheid.

LIFE Sparc zet mee de schouders onder het festival. Voor drie events geven we telkens twee duotickets weg:

  • Midzomernacht (21 juni, Berlare).Op de avond van de zomerzonnewende vieren we de liefde met Mendelssohns feeërieke orkestmuziek bij Shakespeares romantische komedie A Midsummer Night’s Dream.
  • Mijn vier seizoenen(24 juni, Bornem).In het prachtige kader van de tuin van het kasteel van Bornem speelt BachPlus Vivaldi’s Vier Seizoenen, de grootste hit uit de instrumentale barokmuziek. Psychiater Dirk De Wachter gaat in dialoog met de muziek.
  • Jazz aan de slotgracht (30 juni, Kruibeke). Onder de arcaden van het sprookjesachtige Kasteel Wissekerke speelt het Gwen Cresens Black River Quartet songs en composities waar het water als een blauwe draad doorheen stroomt.

Doe mee: zoek de 10 vogels

Op het zoekplaatje hieronder staan tien vogelsoorten afgebeeld. Je hoeft het niet te ver te zoeken: het zijn allemaal vogels uit de Scheldevallei. Je kunt ze bijvoorbeeld spotten in het Sparc-gebied Wal-Zwijn in Hamme.

Heb je ze alle tien gevonden? Vul dan het wedstrijdformulier in.

De wedstrijd loopt tot en met 12 juni. Je krijgt ten laatste op 16 juni een mailtje als je bij de winnaars bent.

Veel succes!

Gerelateerd