Algemeen | 13 juni 2022

Win een Beethoven ontbijt op STROOM

Win een Beethoven ontbijt op STROOM

Op 2 juli spelen de solisten van het Brussels Philarmonic Beethovens Zesde Symfonie, of Pastorale, in de tuinen van het kasteel van Hingene. Als jij de vijf vogelsoorten op onze foto herkent, kan je twee tickets én een royale ontbijtbox winnen.

Het beste ontbijt ter wereld. Beeld het je even in. Neem je tijd. Wat zie je? Het is buiten, daar zal iedereen het wel over eens zijn zeker? Buiten, dat betekent dan in de tuin, maar niet zomaar een achtertuintje. We spreken van iets wijds, minutieus onderhouden, waterpartijtje erbij. Oh, en een kasteel als achtergrond. Toch? Daar hoort dan ook muziek bij. Geen plat MP3’tje uit een draagbaar luidsprekertje. Nee, een stuk van legendarische status, geroemd door de eeuwen heen, ter plaatse gebracht door mensen die hun leven aan hun instrument hebben gewijd. Iets waarvan de eerste noten al genoeg zijn om te dromen van bloemen, vlinders en wuivend gras. En iets lekkers te eten. Toch?

De spijsvraag

Dat is exact wat wij vandaag in de aanbieding hebben: twee tickets voor ‘Ontwaken met Beethoven’ tijdens het STROOM festival. In de majestueuze tuinen van Kasteel d’Ursel brengen zeven solisten van het Brussels Philarmonic de Pastorale, Beethovens sprookjesachtige ode aan de natuur. Ze doen dat op 2 juli om acht uur ’s morgens, dus is er meteen ook een lekker ontbijt bij inbegrepen.

Om het duoticket te winnen, moet je wel de natuurliefhebber in je laten spreken. Het is tenslotte de Pastorale, in een tuin, tijdens het Scheldefestival. Bekijk aandachtig de foto bij dit bericht. We hebben er vijf bijzondere vogelsoorten bijgeplakt die je in de Scheldevallei wel eens in het echt kan spotten. Als jij ze herkent, vul dan snel dit wedstrijdformulier in. Uit alle juiste inzendingen laten we een onschuldige hand de gelukkige winnaar trekken. Wie weet geniet jij dan binnenkort van een ontbijt waar zelfs de koningin van Engeland jaloers op zou zijn.

Gerelateerd