Algemeen | 16 augustus 2019

Verken Rivierpark Scheldevallei met de fietsgids ‘Overstromen’

Verken Rivierpark Scheldevallei met de fietsgids ‘Overstromen’

Het Rivierpark Scheldevallei heeft heel wat mooie plekjes om al fietsend te ontdekken. De nieuwe fietsgids Overstromen van Toerisme Oost-Vlaanderen neemt je mee langs Schelde en Durme, tussen Gent en Kruibeke.

De toeristische gids Overstromen. Fietsen in Rivierpark Scheldevallei bundelt zes ontspannende fietslussen en één langeafstandsroute van Antwerpen en Gent. De gids staat bovendien boordevol informatie over de bezienswaardigheden op je route. Ook over de projectgebieden van LIFE Sparc zoals Vlassenbroek in Dendermonde en De Bunt en Wal-Zwijn in Hamme krijg je tekst en uitleg.

Honger of dorst gekregen van al dat fietsen? Onderweg kom je langs de leukste adresjes waar je kan stoppen voor een lekker hapje of drankje. Naast talrijke eet- en drinktips, vind je in de fietsgids ook verschillende adressen om te overnachten. Zo maak je er meteen een onvergetelijk uitje van!

Praktisch

Fietsgids Overstromen. Fietsen in Rivierpark Scheldevallei
van Toerisme Oost-Vlaanderen

  • Fietsen langs Schelde, Durme en Rupel tussen Gent en Antwerpen.
  • 6 fietslussen langs de mooiste overstromingsgebieden.
  • Extra lange afstandsroute van Antwerpen naar Gent.
  • Leuke adresjes om te eten, drinken of overnachten.

Prijs: 6 euro

Bestel de fietsgids

Rivierpark Scheldevallei

Jaar na jaar zal er meer te ontdekken vallen in de Scheldevallei. Onder de noemer ‘Rivierpark Scheldevallei’ bundelen tal van partners de krachten om de streek langs de Schelde uit te bouwen tot een toeristische trekpleister.

Meer info: www.scheldesterkmerk.be

Foto: © Toerisme Oost-Vlaanderen

Gerelateerd